NULA.BG CAPITAL: Финансиране за вашия бизнес в партньорство с KLEAR

NULA.BG CAPITAL: Финансиране за вашия бизнес в партньорство с KLEAR

В динамичния свят на малкия и средния бизнес финансовата гъвкавост е от решаващо значение. Традиционните банки обаче често не предлагат скоростта и прозрачността, от които се нуждаете, за да развивате своя бизнес. Затова Nula.bg създаде NULA.BG CAPITAL – иновативно решение, което ви позволява да получите финансиране 100% онлайн, бързо и лесно. В партньорство с Klear, водеща кредитна компания, ние ви предлагаме уникална възможност за достъп до капитал.

Какво представлява NULA.BG CAPITAL и защо да го използвате?

NULA.BG CAPITAL е идеалното решение за фирми, които търсят прозрачно и справедливо финансиране. Възможността да проверите своя кредитен лимит с едно кликване и да получите персонализирана оферта за няколко минути ви осигурява гъвкавостта, от която се нуждаете, за да развивате своя бизнес.

Ние предлагаме:

  • Финансиране до 50 000 BGN за нови клиенти и до 100 000 BGN за съществуващи клиенти
  • 100% онлайн процес – от кандидатстване до финансиране
  • Кредитно решение в рамките на един ден
  • Прозрачни условия без скрити такси
  • Фиксирана лихва за целия срок на кредита

Всичко това ви позволява да получите необходимия капитал за разширяване, инвестиции или покриване на текущи разходи без забавяне и усложнения.

Кои са Klear и защо да се доверите?

Klear иноватор във финансите и първата българска P2P (peer-to-peer) платформа за кредити. От 2016 г. Klear свързва инвеститори с хора и фирми, които търсят кредити при справедливи условия. Това означава, че получавате не само бързо финансиране, но и по-добри лихвени условия в сравнение с традиционните банки.

Технологично ориентираният подход на Klear позволява използването на данни от Nula.bg за прецизна оценка на вашата кредитна допустимост. Това означава, че получавате финансиране, базирано на реалното представяне на вашия бизнес, а не на традиционни и често твърде ограничаващи банкови критерии.

Как да кандидатствате за финансиране с NULA.BG CAPITAL?

Процесът е толкова лесен, колкото и ефективен:

  1. Дайте съгласие за споделяне на данни с Klear: Тези данни ще бъдат използвани за оценка на вашия кредитен лимит, като процесът е напълно прозрачен и защитен.
  2. Получете кредитния си лимит за минути: Веднага след като данните ви бъдат обработени, ще получите персонализирана оферта с кредитния лимит.
  3. Кандидатствайте онлайн за финансиране: Изберете сумата, която ви е необходима – до вашия максимален лимит.
  4. Финансиране в рамките на 24 часа: След като преминете интервю с екипа на Klear и подпишете договора с еднократен SMS код, средствата ще бъдат преведени в рамките на един работен ден по банковата сметка на вашия бизнес.

Какви са изискванията за кандидатстване?

За да се възползвате от NULA.BG CAPITAL, вашият бизнес трябва да отговаря на следните изисквания:

  • Регистрирана фирма от поне 12 месеца
  • Натрупани продажби от поне 10 000 BGN през последните три месеца
  • Поне един служител на заплата
  • Добра кредитна история и навременно плащане на данъци и задължения

Защо да изберете NULA.BG CAPITAL?

Финансовият успех на вашия бизнес зависи от възможността да вземате бързи и ефективни решения. С NULA.BG CAPITAL вие получавате не само достъп до капитал, но и партньор в лицето на Nula.bg и Klear, които разбират вашите нужди и предлагат решение, съобразено с динамиката на съвременния бизнес.

NULA.BG CAPITAL е създадено, за да бъде надежден финансов инструмент, който подкрепя растежа на малкия и среден бизнес в България, като предоставя лесен, прозрачен и достъпен път към финансиране.

NULA.BG CAPITAL: Финансиране за вашия бизнес в партньорство с KLEAR

Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.

Viewer Plan: Прозрачен достъп до финансови данни за бизнес собственици – лесно, сигурно и достъпно!

17/09/2024

Viewer Plan: Прозрачен достъп до финансови данни за бизнес собственици – лесно, сигурно и достъпно!

Управителите на фирми често имат нужда от достъп до финансовата информация на своите бизнеси, но не винаги е необходимо те да имат пълен достъп до счетоводните функции. Затова създадохме Viewer плана – лесно и достъпно решение за управители и собственици, които искат да бъдат информирани, без да се занимават с управлението на сложни данни.

Виж още

Приключване на фискалната година 2024 – Време за модернизация и автоматизация

04/09/2024

Приключване на фискалната година 2024 – Време за модернизация и автоматизация

Превърнете края на фискалната година в ново начало с Nula.bg – най-модерният счетоводен софтуер, който автоматизира вашите процеси и ви спестява време и пари!

Виж още

Представяме Ви новия OCR Plan: Улеснете работния си процес с OCR сканирания!

21/08/2024

Представяме Ви новия OCR Plan: Улеснете работния си процес с OCR сканирания!

С удоволствие Ви представяме нашата най-нова услуга – „OCR Plan“. Създадохме този план с цел да улесним Вашия работен процес и да Ви предоставим най-добрите възможности за сканиране и обработка на документи.

Виж още