Viewer Plan: Прозрачен достъп до финансови данни за бизнес собственици – лесно, сигурно и достъпно!

Viewer Plan: Прозрачен достъп до финансови данни за бизнес собственици – лесно, сигурно и достъпно!

В Nula.bg разбираме, че управителите на фирми често имат нужда от достъп до финансовата информация на своите бизнеси, но не винаги е необходимо те да имат пълен достъп до счетоводните функции. Затова създадохме Viewer плана – лесно и достъпно решение за управители и собственици, които искат да бъдат информирани, без да се занимават с управлението на сложни данни.

Какво представлява Viewer планът?

Viewer планът е специално разработен за бизнес собственици и управители, които искат да имат ограничен достъп до важна информация за своята компания, без да се включват директно в счетоводните операции. Този план предоставя само за четене достъп до финансови данни и документи, така че собствениците могат лесно да проследяват текущото състояние на своя бизнес, без да се налага да звънят или изпращат имейли на своите счетоводители за актуализации.

Какво включва Viewer планът?

Viewer планът предлага набор от удобства, които помагат на бизнес собствениците да следят финансовите си данни без излишна сложност. Ето какво е включено:

  1. Достъп до един банков акаунт: Бизнес собствениците могат да следят трансакциите и движението на средствата си в реално време.
  2. Само за четене достъп до дашборд и документи: Всички ключови финансови документи и справки са достъпни, но без възможност за промени, което осигурява допълнителна сигурност.
  3. Кредити за OCR сканиране: Чрез свързване с профила на счетоводителя, OCR кредити улесняват обработката на важни документи като фактури и разписки.
  4. Достъп до модулите „Документи“ и „Приложения“: Централизирано място за съхранение и преглед на важни документи.
  5. Три месеца безплатен достъп до предстоящата CRM система: Включена е безплатна пробна версия на предстоящата CRM система на Nula.bg, която ще помага за управление на взаимоотношенията с клиенти.

Кой може да се възползва от Viewer плана?

Viewer планът е предназначен основно за собственици и управители на фирми, които вече работят със счетоводни кантори, използващи Nula.bg за управление на счетоводната част на техния бизнес. След като счетоводителят регистрира фирмата, управителят може да бъде поканен през секция Екип в Nula.bg. Той може да активира Viewer плана, като избере абонамента от секция Абонаменти в своя профил.

Този план е идеален за фирми, които искат да предоставят на своите управители възможност да следят финансите си в реално време, без да им се налага да обработват или въвеждат финансови данни. Viewer планът също така е чудесен вариант за компании, които търсят сигурен начин за предоставяне на достъп до информацията, без риск от неволни промени.

Цена и допълнителни потребители

Viewer планът е на цена от €1.99 на месец, което го прави изключително достъпен за малки и средни предприятия. Планът включва достъп за един потребител, а при нужда могат да се добавят допълнителни потребители на цена от €1.99 на месец за потребител.

Защо Viewer планът е важен за бизнеса?

Viewer планът предоставя на бизнес собствениците прозрачност и контрол върху финансовите данни, без да ги натоварва с оперативните аспекти на счетоводството. Това позволява на управителите да се концентрират върху стратегическите решения, като същевременно имат достъп до важна информация по всяко време.

Viewer Plan: Прозрачен достъп до финансови данни за бизнес собственици – лесно, сигурно и достъпно!

Krasimira Paunova

Krasi is passionate about communications and social media. She is developing NulaBG marketing channels and strategies.

NULA.BG CAPITAL: Финансиране за вашия бизнес в партньорство с KLEAR

17/09/2024

NULA.BG CAPITAL: Финансиране за вашия бизнес в партньорство с KLEAR

NULA.BG CAPITAL е идеалното решение за фирми, които търсят прозрачно и справедливо финансиране.

Виж още

Приключване на фискалната година 2024 – Време за модернизация и автоматизация

04/09/2024

Приключване на фискалната година 2024 – Време за модернизация и автоматизация

Превърнете края на фискалната година в ново начало с Nula.bg – най-модерният счетоводен софтуер, който автоматизира вашите процеси и ви спестява време и пари!

Виж още

Представяме Ви новия OCR Plan: Улеснете работния си процес с OCR сканирания!

21/08/2024

Представяме Ви новия OCR Plan: Улеснете работния си процес с OCR сканирания!

С удоволствие Ви представяме нашата най-нова услуга – „OCR Plan“. Създадохме този план с цел да улесним Вашия работен процес и да Ви предоставим най-добрите възможности за сканиране и обработка на документи.

Виж още